Als je een klusjesman inschakelt dan is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Het is vaak vooraf moeilijk in te schatten hoe de klusjesman het werk zal uitvoeren. Natuurlijk kun je vooraf in gaan schatten wat je van de klusjesman mag verwachten. Je kunt dit doen door te kijken naar de referenties. Door te kijken naar eerder werk van de klusjesman is het mogelijk om goed in te schatten hoe hij jouw werk zal uitvoeren. Ook kun je kijken of de klusjesman is aangesloten bij een brancheorganisatie of een keurmerk. Hier stelt men immers eisen voor de toelating.

Wat mag je als garantieregeling verwachten?

Als de klusjesman bij een branchevereniging of keurmerk is aangesloten dan kan het zijn dat men hier ook een garantieregeling hanteert. Als men er dan op sommige punten niet uit zou komen dan is het zelfs mogelijk om naar een geschillencommissie te gaan. Het geeft dus een goed gevoel als een klusjesman een garantieregeling via een brancheorganisatie of keurmerk kan aanbieden.

Goede afspraken maken

Het is verstandig om vooraf goede afspraken te maken rondom de garantieregeling. Kijk naar de mogelijkheden om te zien hoe je een klusjesman kunt inschakelen. Door vooraf ook te bespreken wat je mag verwachten rondom de garantie weet je precies waar je aan toe bent.

Ontdek het allemaal snel!

Door bij meerdere klusjesmannen een offerte op te vragen is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de prijzen, de kwaliteit en ook de garantieregeling.

Zie ook deze klusbedrijf webpagina’s:
Klusjesman
Aandachtspunten
Klusjesman gezocht
Klusjesman vinden
Toolkit
Tarieven
Advies