Als je een klusjesman gaat inhuren dan is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Graag bespreken we een aantal van de aandachtspunten om je te helpen om een goede klusjesman te selecteren.

Meerdere offertes

Normaal sluiten we met deze tip af, maar graag brengen we hem direct bij jou onder de aandacht. Als je een duidelijke omschrijving hebt van de klus dan kun je bij meerdere klusjesmannen een offerte opvragen. Hierdoor krijg je prijsvoorstellen in jouw mailbox en kun je deze gaan vergelijken. Je kunt de offertes op basis van de prijs vergelijken, maar ook op basis van de kwaliteit en de garanties welke je krijgt.

Kies voor kwaliteit

Het klinkt erg voor de hand liggend, maar het is zeer belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Door voor kwaliteit te kiezen zal je minder snel weer een beroep hoeven te doen op de klusjesman. Hierdoor kun je dus langer genieten van het werk wat de klusjesman heeft uitgevoerd.

Een keurmerk of branchevereniging

Het is goed om te kijken of de klusjesman ook is aangesloten bij een branchevereniging of bij een keurmerk. Hierdoor kun je sneller een goede klusjesman selecteren. Je kunt zien dat de klusjesman beschikt over voldoende ervaring en vakkennis om de klussen in en om je huis op de juiste manier uit te voeren.

Zie ook deze pagina’s:
Klusjesman
Garantie
Klusjesman gezocht
Tarieven
Voordelen
Offertes