Een van de redenen om een klusjesman in te schakelen is natuurlijk, omdat je niet zelf al het gereedschap in huis hebt. Het is een goed excuus wanneer je niet zo handig bent. Natuurlijk is het nog beter om hier eerlijk over te zijn en daarom een goede klusjesman aan het werk te zetten. Ook kan het zijn dat je niet voldoende tijd hebt om de klus zelf uit te voeren. Kies er dan ook voor om een klusjesman in te schakelen. Om echter op de toolkit terug te komen bespreken we graag wat hij er allemaal in heeft zitten.

Wat zit er in een klusjesman toolkit?

Een toolkit van een klusjesman is erg divers. Een klusjesman moet van vele markten thuis zijn. Graag geven we je een idee van wat er in de toolkit of de bus van de klusjesman zit. Je moet dan denken aan schroevendraaiers, klemmen, hamers, beitels, veilen, tangen, lijmklemmen, elektrische boormachines, klophamers, schroeven, spijkers, pluggen, opvulmiddelen, plamuur, gips, cement, cementmixer, pleisterwerk, plastic buisjes, kranen en stroomkabels. Eigenlijk kunnen we nog veel verder gaan. Zo heeft de klusjesman ook altijd een schop, bezem, handstoffer en blik, afplakmateriaal en andere middelen bij zich om de boel mooi schoon achter te laten.

Ontdek het zelf!

Als je een klus hebt om uit te laten voeren dan kun je natuurlijk bekijken hoe een klusjes man je met jouw bouwopdracht kan helpen.

Zie deze pagina’s:
Klusbedrijf
Aandachtspunten
Voordelen
Offerte